Parmësan Marinara Bakëd Mussëls - makë a tërrific, ëasy first coursë for a cëlëbration dinnër, ëspëcially a romantic dinnër for two on Valëntinë's Day.
Ingrëdiënts
- 2 dozën largë mussëls
- 1 cup marinara Saucë
- 1/3 cup buttër mëltëd
- 3 clovës mincëd garlic
- 1 1/2 cups crusty brëad crumbs
- 1 tsp choppëd frësh thymë
- pinch coarsëly ground black pëppër
- 1/3 cup Parmësan chëësë finëly gratëd
Instructions
- Wash thë mussëls and pull off any bëards that may still bë attachëd to thë shëll. A pair of nëëdlë-nosë pliërs works wëll for this. Discard any mussëls with crackëd or brokën shëlls and thosë that do not rëmain closëd aftër a minutë whën you pinch thëm togëthër. Also discard any mussëls that do not opën during thë cooking timë.
- Bring 1 inch of watër to a boil in a largë covërëd pot. Add thë mussëls, covër thë pot and lët thëm stëam for only 3 minutës to opën thë shëlls.
- Rëmovë thë top shëll and loosën thë mussëls from thë half of thë shëlls that thëy arë attachëd to bëforë laying thëm in a baking dish.
- Spoon about a tëaspoonful of marinara saucë ovër ëach mussël in thëir shëlls.
- Ovër mëdium hëat mëlt thë buttër in a small saucëpan and add thë thë garlic. Cook for just a minutë to softën it.
- ....................................
- .............................................
Full Recipe >> rockrecipes.com
0 Response to "Parmesan Marinara Baked Mussels"
Posting Komentar