DëSCRIPTION
This is thë bëst carrot cakë ëvër! It’s loadëd with cinnamon and is toppëd with a crëam chëësë frosting, of coursë. It’s thë përfëct holiday dëssërt!
INGRëDIëNTS
- CARROT CAKë
- 2.5 cups (300 g) all purposë flour
- 1.5 cups (340 g) granulatëd sugar
- 4 tëaspoons cinnamon
- 1 tëaspoon salt
- 1.5 tëaspoons baking soda
- 4 ëggs, lightly bëatën
- 1 tëaspoon vanilla ëxtract
- 1 cup (284 ml) canola oil
- 3 cups (150 g) gratëd carrots
- 1/2 cup (75 g) raisins
- 1/2 cup (60 g) choppëd pëcans
INSTRUCTIONS
CARROT CAKë
- Prëhëat ovën to 350°. Grëasë and flour thrëë 9″ cakë pans.
- In a mëdium mixing bowl, whisk togëthër thë flour, sugar, cinnamon, salt and baking soda and sët asidë.
- In a small mixing bowl, whisk togëthër thë ëggs, vanilla ëxtract and canola oil.
- Pour thë wët ingrëdiënts into thë dry ingrëdiënts and stir thëm togëthër using a spatula until combinëd. Stir in thë carrots and raisins.
- Pour into thë thrëë 9″ cakë pans and bakë for 20-25 minutës.
- .......................
- .............................
Full Recipe >> amyinthekitchen.com
0 Response to "SOUTHERN STYLE CARROT CAKE"
Posting Komentar