SOUTHERN STYLE CARROT CAKE


DëSCRIPTION

This is thë bëst carrot cakë ëvër! It’s loadëd with cinnamon and is toppëd with a crëam chëësë frosting, of coursë. It’s thë përfëct holiday dëssërt!

INGRëDIëNTS

  • CARROT CAKë
  • 2.5 cups (300 g) all purposë flour
  • 1.5 cups (340 g) granulatëd sugar
  • 4 tëaspoons cinnamon
  • 1 tëaspoon salt
  • 1.5 tëaspoons baking soda
  • 4 ëggs, lightly bëatën
  • 1 tëaspoon vanilla ëxtract
  • 1 cup (284 ml) canola oil
  • 3 cups (150 g)  gratëd carrots
  • 1/2 cup (75 g) raisins
  • 1/2 cup (60 g) choppëd pëcans


INSTRUCTIONS

CARROT CAKë

  1. Prëhëat ovën to 350°. Grëasë and flour thrëë 9″ cakë pans.
  2. In a mëdium mixing bowl, whisk togëthër thë flour, sugar, cinnamon, salt and baking soda and sët asidë.
  3. In a small mixing bowl, whisk togëthër thë ëggs, vanilla ëxtract and canola oil.
  4. Pour thë wët ingrëdiënts into thë dry ingrëdiënts and stir thëm togëthër using a spatula until combinëd. Stir in thë carrots and raisins.
  5. Pour into thë thrëë 9″ cakë pans and bakë for 20-25 minutës.
  6. .......................
  7. .............................

Full Recipe >> amyinthekitchen.com

0 Response to "SOUTHERN STYLE CARROT CAKE"

Posting Komentar