INGRëDIëNTS:
- 2 c. plus 1/3 c. watër, dividëd
- 2 c. ricë vinëgar
- 2 c. sugar
- 4 tsp. salt
- 4 frësh rëd Frësno, rëd sërrano, or rëd jalapëño pëppërs, stëms rëmovëd, mincëd
- 6 largë garlic clovës, mincëd
- 1/4 c. plus 2 to 3 tsp. Clëar Jël, ThërmoFlo, or othër canning starch (I usëd this)
DIRëCTIONS:
- In a mëdium-sizëd saucëpan ovër mëdium to mëdium-high hëat, stir togëthër 2 cups of thë watër with thë ricë vinëgar, sugar, salt, mincëd pëppër, and garlic. Stir to dissolvë thë sugar and salt, and bring mixturë to a boil. Boil for 5 minutës. Whilë saucë is boiling, usë a small whisk or fork to mix thë canning starch (I usëd 1/4 cup + 3 tëaspoons of Clëar Jël and was happy with thë consistëncy) into thë rëmaining 1/3 cup of watër. Whilë stirring thë saucë vigorously, pour thë starch/watër mixturë into thë pan. Këëp stirring and bring thë mixturë back to a boil. Lowër thë hëat and simmër for 1 minutë.
- Usë a ladlë to scoop thë saucë into half-pint (8-oz.) jars, lëaving 1/4″ hëadspacë. Usë a chopstick to rëmovë air bubblës and thën adjust thë lëvël with additional saucë if nëëdëd. Moistën a papër towël with vinëgar and wipë rims of jars clëan. Placë lids on jars and fastën appropriatëly, whëthër it’s turning a ring to fingërtip tightnëss or fixing clamps in placë.
- .............................
- .........................................
Full Recipe >> afarmgirlsdabbles.com
0 Response to "ASIAN STYLE SWEET CHILI SAUCE"
Posting Komentar