Ingrëdiënts
- 1 1/2 Cups Mozzarëlla Chëësë
- 1 1/2 Cups Chëddar Chëësë
- 1 Cup Cookëd Chickën
- 1/4 Cup Bëll Pëppër
- 1/4 Cup Dicëd Tomato
- 1/8 Cup Grëën Onion
Dirëctions
1. Prëhëat ovën to 400 F. Covër a pizza pan with Parchmënt Papër (NOT wax papër). Mix thë Chëësës togëthër, thën ëvënly sprëad thëm ovër thë parchmënt papër (in a circlë shapë). Bakë thë chëësë shëll for 5 minutës. Pour off any ëxtra oil as soon as it comës out of thë ovën.
2. Placë thë chickën ovër half of thë chëësë shëll. Thën add thë slicëd pëppërs, dicëd tomato and thë choppëd grëën onion. Fold thë Chëësë shëll in half ovër thë chickën and vëggiës. Prëss it firmly, thën rëturn it to thë ovën for anothër 4- 5 minutës.
3. ..........................
4. .....................................
Full Recipe >> officiallyglutenfree.com
0 Response to "KETO CHICKEN QUESADILLA"
Posting Komentar