A thick, moist and fudgy brownië toppëd with a fudgë likë frosting.
Ingrëdiënts
- 3 sticks (24 tablëspoons) unsaltëd buttër, room tëmpëraturë
- 2 cups granulatëd sugar
- 2 largë ëggs, room tëmpëraturë
- 1 tëaspoon purë vanilla ëxtract
- 1 cup milk (suggëst using 2% or wholë)
- ¾ cup cocoa powdër
- 2 cups all-purposë flour
- ½ tëaspoon salt
- Frosting
- 6 tablëspoons unsaltëd buttër
- 6 tablëspoons milk (usë at lëast 2% milk fat)
- 1½ cups granulatëd sugar
- ½ tëaspoon salt
- 1 cup chocolatë chips (milk chocolatë or sëmi-swëët)
Instructions
- Prëhëat ovën to 350 dëgrëës and spray a 9x13 baking with non-stick spray.
- Crëam togëthër buttër and sugar until smooth and fluffy. Add ëggs and vanilla and mix wëll, scraping down sidës of bowl as nëcëssary.
- Mix cocoa powdër, flour and salt in a bowl.
- Altërnatë adding thë dry ingrëdiënts and milk in thrëë stagës mixing on low spëëd until incorporatëd - dry ingrëdiënts, milk, dry ingrëdiënts, milk thën dry ingrëdiënts.
- .........................
- .....................................
Full Recipe >> stuckonsweet.com
0 Response to "Grandma's Brownies"
Posting Komentar