Ingrèdiènts
- 1 tablèspoon olivè oil
- 1 small onion, choppèd
- 1 small grèèn pèppèr, choppèd
- 2 mèdium carrots, choppèd
- 1 garlic clovè, mincèd
- 1 can (15 ouncès) tomato saucè
- 1 can (14-1/2 ouncès) dicèd tomatoès, undrainèd
- 3/4 cup whitè winè or chickèn broth
- 1 bay lèaf
- 1/2 tèaspoon drièd orègano
- 1/4 tèaspoon drièd basil
- 1/4 tèaspoon pèppèr
- 3/4 pound salmon fillèts, skinnèd and cut into 3/4-inch cubès
- 1/2 pound uncookèd mèdium shrimp, pèèlèd and dèvèinèd
- 3 tablèspoons mincèd frèsh parslèy
Dirèctions
- In a largè saucèpan, hèat oil ovèr mèdium hèat. Add onion and grèèn pèppèr; cook and stir until tèndèr. Add carrots and garlic; cook 3 minutès longèr. Stir in tomato saucè, tomatoès, winè and sèasonings. Bring to a boil. Rèducè hèat; simmèr, covèrèd, 30 minutès.
- Stir in salmon, shrimp and parslèy. Cook, covèrèd, 7-10 minutès longèr or until fish flakès èasily with a fork and shrimp turn pink. Discard bay lèaf.
- .........................
- .....................................
Full Recipe >> tasteofhome.com
0 Response to "Seafood Soup"
Posting Komentar