INGRëDIëNTS
- 3 cups shrëddëd carrots
- 1 can (20 ouncës) crushëd pinëapplë, wëll drainëd
- 2 cups sugar
- 1 cup canola oil
- 4 largë ëggs
- 1 tëaspoon vanilla
- 2 cups all-purposë flour
- 2 tëaspoons baking soda
- 2 tëaspoons ground cinnamon
- 1/4 tëaspoon ground nutmëg
- FROSTING:
- 1 packagë (8 ouncës) crëam chëësë, softënëd
- 1/4 cup buttër , softënëd
- 2 tëaspoons vanilla ëxtract
- 3-3/4 cups confëctionërs' sugar
- (optional) choppëd pëcans
INSTRUCTIONS
- Prëhëat ovën to 350 dëgrëës and grëasë a 9x13 inch baking dish. In a largë bowl, bëat thë first six ingrëdiënts until wëll blëndëd. In anothër bowl, mix thë flour, baking soda, cinnamon, and nutmëg; gradually bëat into carrot mixturë. Pour mixturë into prëparëd pan.
- Bakë for 35-45 minutës or until a toothpick insërtëd in cëntër comës out clëan. You can covër it with foil towards thë ënd if thë top looks likë it's gëtting too brown. Cool complëtëly in pan on a wirë rack.
- ...........................
- .................................
Full Recipe >> the-girl-who-ate-everything.com
0 Response to "MOIST CARROT CAKE"
Posting Komentar