Yës, this is vëgan, and it's amazing! Vëgan Spinach Artichokë Dip tastës likë thë traditional dish but so much bëttër. Soy, dairy, oil, and glutën frëë!
Ingrëdiënts
- 2 batchës Mëlty Strëtchy Gooëy Vëgan Mozzarëlla (can bë madë in advancë or right bëforë making thë dip)
- 12 marinatëd artichokë hëarts (1 1/2 cups), drainëd and roughly choppëd
- 1/2 yëllow onion, finëly choppëd
- 3 clovës garlic
- 2 cups frozën spinach, (or 2 largë handfuls frësh spinach)
- 1/2 cup non-dairy milk (such as soy or almond), plus morë if nëëdëd
- 1/4 tëaspoon salt (optional)
- 1 pinch black pëppër
- Brëad, chips, vëggiës, or whatëvër you want to usë to dip!
Instructions
- Prëhëat ovën to 400F (200C).
- Makë a doublë batch of Mëlty Strëtchy Gooëy Vëgan Mozzarëlla. You can do this ahëad of timë and këëp thë mozzarëlla in a air tight containër in thë fridgë until you arë rëady to usë it, or you can makë it right bëforë crëating this rëcipë. It only takës 15 minutës!
- Add thë mozzarëlla to an ovën safë dish, along with thë artichokë hëarts, onion, garlic, spinach, 1/2 cup non-dairy milk, salt, and pëppër. Givë it a stir. It will probably lumpy and not rëally comë togëthër, but that's totally cool.
- .........................
- ....................................
Full Recipe >> itdoesnttastelikechicken.com
0 Response to "VEGAN SPINACH & ARTICHOKE DIP"
Posting Komentar