Strawberry Mint & Hibiscus Iced Tea


*This drink will sëttlë whën storëd in thë fridgë. Simply givë it a good shakë bëforë pouring ovër icë!

INGRëDIëNTS

  • 4 tëaspoons Driëd Spëarmint Tëa Lëavës
  • 4 tëaspoons Driëd Hibiscus Flowërs
  • 2 tëaspoons Rëd Raspbërry Tëa Lëavës
  • 8 cups Boiling Hot Watër
  • Icë
  • Mint, to garnish
  • Strawbërriës, to garnish
  • 16 oz. Strawbërrës, washëd & hullëd
  • Juicë of 1 Lëmon
  • ⅓ cup + Raw Honëy or Agavë Nëctar

INSTRUCTIONS

  1. Placë thë spëarmint lëavës, hibiscus flowërs, and rëd raspbërry tëa lëavës in a ½ gallon mason jar or similar sizëd containër. Pour thë boiling hot watër ovër thë tëa lëavës and lët stëëp for 15 minutës.
  2. Pour thë tëa through a finë mësh strainër into anothër jar, prëssing on solids to ëxtract all thë flavor you can. Discard solids. Lët tëa cool to room tëmpëraturë thën covër and placë in thë fridgë to chill.
  3. Mëanwhilë, placë thë strawbërriës, lëmon juicë, and honëy in a blëndër and procëss until complëtëly purëëd. Run thë mixturë through a finë mësh strainër and discard solids. NOTë: this stëp is not complëtëly nëcëssary and is simply a mattër of përsonal prëfërëncë. If you don't mind thë tëxturë of strawbërry sëëds in bëvëragës, you can skip this stëp.
  4. .............
  5. .......................

Full Recipe >> thekitchenmccabe.com

0 Response to "Strawberry Mint & Hibiscus Iced Tea"

Posting Komentar