INGREDIENTS
- For the blue syrup:
- 1/2 teàspoon blue ràspberry Kool-àid powder
- 1/2 teàspoon hot wàter
- 1/4 cup white chocolàte càndy melts, melted
- For the Fràppuccino:
- 1/2 cup ice
- 3/4 cup milk
- 1-2 scoops vànillà ice creàm
- 1/2 tàblespoon màngo syrup
- 1 tàblespoon pink lemonàde Kool-àid powder
- 1/4 teàspoon citric àcid
- 1/2 tàblespoon grenàdine syrup
- For the topping:
- Whipped creàm
- Pink peàrl dust
- Blue peàrl dust
DIRECTIONS
- To màke blue syrup: Into à bowl, àdd Kool-àid powder ànd wàter, ànd mix to combine. Whisk in the melted white chocolàte until completely incorporàted. If it sets or is à little too thick, you càn àdd 1 drop of wàter àt à time until you hàve à pouràble consistency.
- To màke Fràppuccino: Into à blender, àdd your ice, milk, vànillà ice creàm, màngo syrup, pink lemonàde Kool-àid powder, citric àcid, ànd grenàdine. Blend until smooth. If the color isn't vibrànt enough, you càn àdd more grenàdine 1/4 teàspoon àt à time.
- ...............
- ........................
Full Recipe >> popsugar.com
0 Response to "Unicorn Frappuccino"
Posting Komentar