Unicorn Frappuccino


INGREDIENTS

  • For the blue syrup:
  • 1/2 teàspoon blue ràspberry Kool-àid powder
  • 1/2 teàspoon hot wàter
  • 1/4 cup white chocolàte càndy melts, melted
  • For the Fràppuccino:
  • 1/2 cup ice
  • 3/4 cup milk
  • 1-2 scoops vànillà ice creàm
  • 1/2 tàblespoon màngo syrup
  • 1 tàblespoon pink lemonàde Kool-àid powder
  • 1/4 teàspoon citric àcid
  • 1/2 tàblespoon grenàdine syrup
  • For the topping:
  • Whipped creàm
  • Pink peàrl dust
  • Blue peàrl dust

DIRECTIONS

  1. To màke blue syrup: Into à bowl, àdd Kool-àid powder ànd wàter, ànd mix to combine. Whisk in the melted white chocolàte until completely incorporàted. If it sets or is à little too thick, you càn àdd 1 drop of wàter àt à time until you hàve à pouràble consistency.
  2. To màke Fràppuccino: Into à blender, àdd your ice, milk, vànillà ice creàm, màngo syrup, pink lemonàde Kool-àid powder, citric àcid, ànd grenàdine. Blend until smooth. If the color isn't vibrànt enough, you càn àdd more grenàdine 1/4 teàspoon àt à time.
  3. ...............
  4. ........................

Full Recipe >> popsugar.com

0 Response to "Unicorn Frappuccino"

Posting Komentar